Жіночий психологічний тест: Виберіть парфуми - та дізнайтесь свою найпривабливішу рису характеру

Характер людини включає в себе риси, які в буквальному сенсі притягують до неї інших людей. Наш тест по картинці дозволить вам дізнатися, які риси вашої особистості є найбільш привабливими для оточуючих, передають Патріоти України.

Пройти тест не складе ніяких труднощів – просто подивіться на картинку і виберіть той флакончик з парфумами, що сподобався вам найбільше. Тепер дивіться в результати тесту і прочитайте, які риси характеру у вас є найбільш привабливими.

Парфуми №1

Ви дуже відкрита людина, яка прагне любити і бути любимою. Оточуючих підкуповує ваша непідробна щирість, ваші неймовірні життєлюбність і позитив. Ви дуже енергійні і не любите сидіти склавши руки.

Парфуми №2

Ви дуже серйозно ставитеся до життя і маєте чималий життєвий досвід. Люди відчувають себе у вашій компанії вкрай комфортно. Ім імпонує ваша вихованість, вроджене почуття такту і прекрасне виховання. Ви дуже позитивні, практичні і послідовні в своїх діях.

Парфуми №3

Ви дуже непередбачувана і незалежна людина. Для оточуючих ви часто здаєтеся людиною-загадкою. Ви не любите розповідати про себе і відкриті до всього нового і незвіданого. Навколишні просто зачаровані вашим умінням слухати і чути, вашою стриманістю, а також умінням давати незалежну оцінку.

Несподіваний кулінарний лайфхак: Навіщо класти на деко бананову шкірку при запіканні м’яса

субота, 11 травень 2024, 10:08

Запікання в духовці – один з найпопулярніших варіантів термічної обробки м’яса. Однак перед тим, як викласти м’ясні шматочки на деко, варто скористатися одним маловідомим лайфхаком. Йдеться про використання бананової шкірки. Досвідчені кулінари давно д...

Ви будете здивовані! Названо фрукт, який за користю для здоров'я випереджає 27 головних "конкурентів"

субота, 11 травень 2024, 9:59

Нещодавно в Токіо було проведено дослідження. Вчений одного з японських університетів, Айк Аракелян, визначив, що найкориснішим фруктом у світі є ківі. Науковець зазначає, що цей фрукт містить у своєму складі набагато більше корисних речовин, ніж 27 йо...