Жіночий психологічний тест: Виберіть серце - і дізнайтеся, який чоловік вам підходить

Простий тест, що грунтується на вашому виборі, розповість який чоловік вам підходить, передають Патріоти України. Подивіться на зображення, яке серце здається вам найбільш привабливим?

Серце №1

Якщо ви вибрали серце №1, є ймовірність, що ви є чуйною і турботливою людиною. Ви вмієте розбиратися в людях, помічаєте навіть найменші зміни в настрої та поведінці партнера. Ви проявляєте свою любов через турботу і підтримку. Поруч з терплячим, добрим і дбайливим чоловіком, що приділяє вам багато часу, ви будете почувати себе комфортно.

Серце №2

Якщо ви вибрали серце №2, є ймовірність, що ви людина емоційна і творча. Рутинні будні часто вам набридають, ви любитель яскравих вражень. Вам важливо, щоб у відносинах була пристрасть, якщо між вами і вашим партнером пропадає іскра, ви втрачаєте інтерес. Поруч з людиною, яка вміє відкрито виражати свої емоції ви будете відчувати себе комфортно.

Серце №3

Якщо ви вибрали серце №3, є ймовірність, що ви сильна духом, незалежна і цілеспрямована особистість. Ви звикли в усьому розраховувати на себе і свої сили. Ви відповідальні, вмієте ставити перед собою цілі і досягати їх, незважаючи на труднощі, які зустрічаються на шляху. Ваш ідеальний партнер – розумний і начитаний чоловік, поруч з яким ви будете почувати себе тендітною і ніжною.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...