Жіночий психологічний тест: Виберіть серце - і дізнайтеся який чоловік вам підходить

Простий тест, що грунтується на вашому виборі, розповість який чоловік вам підходить, передають Патріоти України.Подивіться на зображення, яке серце здається вам найбільш привабливим?

Серце №1

Якщо ви вибрали серце №1, є ймовірність, що ви є чуйною і турботливою людиною. Ви вмієте розбиратися в людях, помічаєте навіть найменші зміни в настрої та поведінці партнера. Ви проявляєте свою любов через турботу і підтримку. Поруч з терплячим, добрим і дбайливим чоловіком, що приділяє вам багато часу, ви будете почувати себе комфортно.

Серце №2

Якщо ви вибрали серце №2, є ймовірність, що ви людина емоційна і творча. Рутинні будні часто вам набридають, ви любитель яскравих вражень. Вам важливо, щоб у відносинах була пристрасть, якщо між вами і вашим партнером пропадає іскра, ви втрачаєте інтерес. Поруч з людиною, яка вміє відкрито виражати свої емоції ви будете відчувати себе комфортно.

Серце №3

Якщо ви вибрали серце №3, є ймовірність, що ви сильна духом, незалежна і цілеспрямована особистість. Ви звикли в усьому розраховувати на себе і свої сили. Ви відповідальні, вмієте ставити перед собою цілі і досягати їх, незважаючи на труднощі, які зустрічаються на шляху. Ваш ідеальний партнер – розумний і начитаний чоловік, поруч з яким ви будете почувати себе тендітною і ніжною.


Не рецепт, а знахідка! М’який, повітряний кекс готується просто і виглядає ефектно

середа, 15 травень 2024, 17:12

Дуже простий у приготуванні рецепт випічки до чаю, але смак та зовнішній вигляд виходять незвичайними. Це як ідея, якщо ви не знаєте, що приготувати до чаю. Відокремити білки від жовтків. Білки збити в піну з дрібкою солі, додати цукор з ванільним цукр...

Як врятувати пересолену рибу - хитрощі, про які багато хто не знає

середа, 15 травень 2024, 16:12

Багатьом подобається подавати як закуску або навіть основну страву солону рибу. Такий спосіб приготування риби багатьом приходиться до смаку. Проте чи всі господині солять продукт самостійно. Деколи простіше купити вже готовий варіант. Однак варто бути...