Жіночий психологічний тест: Виберіть свою мітлу і дізнайтеся, яка ви відьма

Яка ж відьма без мітли? Ні на шабаш злітати, ні в хаті прибратися! Але ми допоможемо вам виправити становище! Уважно подивіться на картинку і виберіть із 10-ти мітел ту, яка вам найбільше сподобалася, передають Патріоти України.

Вибрали? Зараз ми розповімо вам про те, яка ви насправді відьма!

Мітла №1: Звичайна відьма

При необхідності ви легко можете прикинутися двірничкою або прибиральницею. В міру шкідливі та небезпечні. У будь-якому разі, краще вас не злити!

Мітла №2: Відьма за переконанням

Вам явно не сподобається, якщо вас переплутають з прибиральницею, але й виділятися з натовпу ви теж не готові. Сотні років інквізиції не минають даремно!

Мітла №3: Розбовтана відьма

Ця мітла – справжнє відображення вашої зачіски. Як її прутики дивляться на всі боки одночасно, так і енергія плескає з вас без особливого розбору та контролю. Обережно, не потрапте у поле власного магічного безладдя. А то розлетитеся на шматочки!

Мітла №4: Відьма-естет

Ваша вага не перевищує належної за “Молотом відьом”, а магнетизм – на рівні Ельвіри-володарки темряви. Чорний кіт супроводжує кожен ваш крок муркотінням. Казкові принци самі собою укладаються в акуратні штабелі, а ніжні принцеси рвуть на собі останнє волосся з відчаю, бажаючи вам страшної смерті. Не дочекаються! Ви чарівні та професійні у всьому: від побутової некромантії до заклику демонів старшого порядку.

Мітла №5: Відьма з великим прибабахом

Лише почувши одне ваше ім’я, інквізитори нервово заїкаються. Це через вас припинилися Хрестові Походи і розпочалася Велика Французька революція. Ви – справжній корінь усіх бід і зла. А ще — мила квіточка в саду Творця. Вас віддано люблять тварини та уникають люди (і правильно роблять). Вас цінують вороги та бояться друзі. О-хо-хо!

Мітла №6: Бойова відьма

Бойова відьма — це як воїн із мітлою. Ваша витримка не знає меж. Ви навчилися приховувати темні сторони душі, поринаючи в дзен за будь-якої зручної нагоди. Досягши найвищого ступеня концентрації, ви обрушуєтеся на ворогів, немов блискавка з небес… немов Вінні Пух на банку меду!

Мітла №7: Відьма із зайвою вагою

Красуне, вам явно потрібна мітла міцніша і темніша, щоб приховати все це зло… Послухайте, я правду кажу … ква-ква-ква … ква-а-а!?!?

Мітла №8: Відьма із секретом

У вас більше родзинок, ніж у святковому кексі. Не варто обманюватися першим враженням — ви здатні здивувати у найнесподіваніший момент. Навіть у пробках ви примудряєтеся пересуватися з використанням фігур найвищого пілотажу.

Мітла №9: Відьма з великими дивностями

Ви настільки таємничі та потайливі, що вже й самі не знаєте, чого від себе чекати. Втім, ви і відьмою щось себе не вважаєте. Все саме по собі (ага!) ламається, спалахує, вибухає і перетворюється на жаб. Оце то збіг…

Мітла №10: Верховна відьма

У вас є трішки він Малефісенти, трішки від Злої Королеви-Мачухи, ну а якщо в купальнику, то й Урсулу-Морську Відьму іноді чимось нагадуєте. Ви поєднуєте у собі якості всіх типажів, а в ідеалі є межею мрій будь-якої відьми . Добре збалансована ступа з модним дизайном підкреслює ваш аристократичний статус голови ковена, а слід від вашої мітли подібний до хвоста яскравої комети. Ну а в іншому ви відрізняєтеся прихильністю до готики, себто класики, як у стилі, так і в поведінці.

Ну от, усі мітли розібрали… Тепер можна і на шабаш злітати!

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...