Жіночий тест: Якого чоловіка з картинки виберете? Це покаже, що шукаєте в партнері

Який з чоловіків на зображенні здається вам найпривабливішим? Подумайте і зробіть свій вибір. Зробили? А тепер читайте, що це говорить про вас, передають Патріоти України.

Чоловік № 1.

Ви потребуєте постійної турботи й уваги, важко приймаєте рішення і часто їх міняєте, оскільки часом самі не знаєте, чого хочете. Відчуваючи брак уваги з боку чоловіка, стаєте примхливою, і відносини швидко сходять нанівець.

Поруч зі своїм чоловіком вам важливо відчувати себе як за кам’яною стіною, щоб він брав на себе відповідальність і виконував ваші бажання.

Чоловік № 2.

Вам важливо відчувати себе потрібною, а для свого коханого – просто незамінною. Всю себе без залишку ви готові віддавати близьким, і навіть якщо часом від цього втомлюєтеся, все одно самовіддано кидаєтеся вирішувати їхні проблеми, адже зовсім впевнені, що вони без вас пропадуть. Ваш ідеальний чоловік повинен з радістю розчиниться в дбайливих руках і прийняти домінуюче становище жінки в стосунках.

Чоловік № 3.

Ви – сильна і самодостатня особистість і не зазнаєте, якщо хтось зробить замах на вашу незалежність в стосунках. Вам дуже важливо мати власний особистий простір, і поруч хочете бачити такого ж зрілого партнера зі своїм колом інтересів, який готовий довіряти вам і давати повну свободу дій. При цьому і ви готові відповісти йому тим же. Ваш ідеальний партнер – чоловік, який не стане на вас тиснути і намагатися контролювати кожен крок.

Чоловік № 4.

Вам найкраще підійде незалежний чоловік, який матиме на все свою точку зору, буде з вдячністю приймати вашу підтримку і відповідати тим же. Але і вам доведеться проявити гнучкість і визнати за ним право на особистий простір і той факт, що час можна проводити не тільки разом, але і окремо. Йому важливо буде час від часу відпочивати від сім’ї і приділяти увагу чоловічим радостям, наприклад риболовлі, полюванню, стрибкам з парашутом або турпоходам

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...

Це варто знати! Який сорт картоплі підходить для пюре, а який для смаження

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:09

Навіть холостяки вже усвідомили, що одні сорти картоплі потрібно вибирати для варіння, інші для смаження, а треті для салатів чи тушкування, передають Патріоти України. Хтось по-старому воліє готувати різні страви з одного сорту картоплі – і це його п...