Жоден комар не залетить: Проста порада, як захистити квартиру від надокучливих комах

Влітку дискомфорт може доставляти не тільки спека в квартирі, а й комарі, які так і норовлять випити людської крові. Позбутися надокучливих комах можна як за допомогою покупних аерозолів, фумігаторів та інших засобів, так і за допомогою підручних засобів, передають Патріоти України.

На порталі Рixel розповіли, як можна віднадити комарів від житла за допомогою лаврового листа. Натуральний засіб працюватиме не гірше за магазинний, в основі якого суцільна хімія.

Так, необхідно придбати фумігатор, але замість звичайних платівок потрібно вставити лавровий лист. Після цього приєднайте фумігатор до мережі — спеція буде повільно тліти, в результаті чого виділятиметься ефірна олія. Цей запах безпечний для людей, але не подобається комахам.

Такий простий засіб захистить житло від комарів та інших мошок як вдень, так і вночі. Крім того, лавровий лист коштує в рази дешевше за репеленти, а отже дозволить заощадити кошти.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...