Алкогольні напої - це невід’ємна частина застіль. Якщо змішувати деякі види алкоголю, то ранок може бути не найприємнішим, передають Патріоти України.
Щоб не прокинутися вранці з головним болем та нудотою, слід подбати про правильну закуску до вибраного напою. Разом із Ukr.Media розповімо, як підібрати закуску до кожного виду алкоголю.
Традиційним алкогольним напоєм мало не на кожному столі є шампанське. Щоб уранці не "наздогнало" похмілля, краще чергувати через келих шампанське та воду.
До цього напою потрібно подавати фрукти, шоколад та сир. Також відмінно підійдуть паштети, птах, овочеві салати та овочі на грилі.
Вживаючи вино, не слід обмежуватися лише сиром та фруктами. До червоного вина можна подати м’ясо, салати, овочі або бутерброди, а біле можна поєднати з рибою, птицею, пастою.
Горілка добре поєднується із традиційними закусками. До неї можна спокійно подавати картоплю, сало, кермо або соління. Важливо, щоб гарячі чи холодні закуски були ситними.
Коньяк чудово поєднується з десертами – морозивом, тортами, карамеллю. Якщо хочеться перекусити, краще вибрати нежирне м’ясо чи бутерброди з овочами – закуска не повинна бути гострою чи солоною.
Віскі чудово поєднується і з м’ясом, і з рибою. Прекрасною закускою можуть бути стейки, шинка, курка чи качка. Уникнути похмілля можна, якщо змішати напій із соком або мінеральною водою, додавши до склянки 4-5 кубиків льоду.
Американські вчені опублікували масштабне дослідження, яке показало: дотримання спеціальної дієти під назвою MIND з 40 років значно знижує ймовірність розвитку хвороби Альцгеймера і деменції. Навіть початок цієї дієти після 60 років допомагає захистити...
Дерев’яні ложки - звичний кухонний інструмент для багатьох. Вони не дряпають посуд, зручні у використанні та екологічні. Але в мережі все частіше з’являються застереження: мовляв, дерев’яні ложки - ідеальне середовище для бактерій і плісняви, передают...