Жодного прання в машинці або вручну! Найпростіший лайфхак, як відбілити брудні шкарпетки

Зберегти шкарпетки завжди білими, без слідів бруду неможливо. Звичайно, чарівного рішення немає, як повернути білизну брудним шкарпеткам, проте як полегшити собі прання є, передають Патріоти України.

Цей спосіб заощадить вам повний цикл прання в пральній машині, і вам не доведеться поратися з білими шкарпетками, перучи їх вручну, пише santeplus. Просте замочування із незвичайним інгредієнтом швидко розв'яже проблему брудних шкарпеток.

Як відбілити брудні шкарпетки без прання

Візьміть таз та наповніть його водою. Зверніть увагу, що вода має бути дуже гарячою: це ключ до оптимального результату. Потім налийте в таз трохи мийного засобу, трохи відбілювача та додайте таблетку для посудомийної машини, яку попередньо перетворите на порошок.

Потім занурте свої брудні шкарпетки в суміш і вже через годину ви помітите, що всі плями повністю зникли, а ваші шкарпетки знову набули бездоганної білизни. Також варто відзначити, що перевагою такого замочування є те, що в ньому можна прати не лише білі шкарпетки, а й інші види білої білизни.

Куди там магазинному! Як зробити домашній майонез за 60 секунд

субота, 4 травень 2024, 10:07

Досі купуєте майонез у магазині і втомлюєтеся читати весь перелік складу? Подбайте про свій організм. Домашній майонез на смак - не гірший, ніж із пачки, а по користі - набагато кращий, передають Патріоти України. Для того, щоб приготувати майонез вам...

А ви це знали? Чому господині додають соду до гречки

субота, 4 травень 2024, 9:12

Хочете, щоб гречана каша була розсипчастою, ароматною та з легким червоним відтінком? Додайте всього лиш дрібку соди, але в правильний час під час варіння, передають Патріоти України. Щоб гречка була не водяниста, а розсипчаста, треба варити її у воді...