
Стиглий банан має бути:
Обов’язково зверніть увагу на чорні вкраплення, гниття або грибок, зморшкувату шкірку або надто м’яку бананову текстуру. Все це — симптоми несмачного, зниклого або перезрілого фрукта.
Завжди звертайте увагу не лише на зовнішній вигляд продукту, а й на етикетку. Виробник обов’язково має вказувати всю інформацію про продукт у вигляді цифр.
Банани, на яких наклеєна етикетка з кодом 4011 та 94011, є органічними, вирощені без використання хімікатом і не вважаються генно-модифікованим продуктом. Всі інші купувати не варто — ніякою натуральністю не пахне.
При приготуванні котлет важливо знати одну кулінарну «таємницю»: коли додавати сіль у фарш, щоб він не розвалювався і був соковитим, передають Патріоти України.
Мандарини - смачні та корисні цитрусові, але вони підходять не всім. Через високу кислотність і цукор деякі категорії людей повинні обмежити або уникати їх споживання, передають Патріоти України.