
Окрім додатку до основних страв, рисвідварюють до голубців, салатів та навіть десертів, наприклад, рис входить до складу дуже смачних та бюджетних шоколадних цукерок, передають Патріоти України.
В усьому світі цю крупу готують найрізноманітнішими способами. Один із них передбачає додавання в каструлю з рисом невеликої кількості лимонного соку. Про це розповіли на ProstoWay.
Лимонний сік покращує рис. Він робить смак гарніру більш виразним та яскравим. Також лимонний сік додають, тому що він здатен зробити рис розсипчастим. Так не буде жодних грудочок.
На стандартну порцію рису достатньо буквально одну-дві чайні ложки лимонного соку. Така кількість ще й збереже білосніжний колір гарніру.
Виберіть одного ангела і відкрийте для себе приховане послання, яке він, можливо, нашіптував вам уже давно, але ви не могли його зрозуміти. Це буде життєва порада: якщо ви захочете і зможете її дотримуватися, то станете трохи ближчими до щастя, передаю...
Все, що потрібно - швидко поглянути на зображення тесту та визначити, що першим привернуло вашу увагу. Ваш вибір вкаже на те, що є найважливішим у вашому житті зараз. Просто погляньте на зображення та запам’ятайте перший об’єкт, який виділився для вас,...