Окрім додатку до основних страв, рисвідварюють до голубців, салатів та навіть десертів, наприклад, рис входить до складу дуже смачних та бюджетних шоколадних цукерок, передають Патріоти України.
В усьому світі цю крупу готують найрізноманітнішими способами. Один із них передбачає додавання в каструлю з рисом невеликої кількості лимонного соку. Про це розповіли на ProstoWay.
Лимонний сік покращує рис. Він робить смак гарніру більш виразним та яскравим. Також лимонний сік додають, тому що він здатен зробити рис розсипчастим. Так не буде жодних грудочок.
На стандартну порцію рису достатньо буквально одну-дві чайні ложки лимонного соку. Така кількість ще й збереже білосніжний колір гарніру.
Накопичення вапняного нальоту є однією з найпоширеніших проблем у ванних кімнатах, особливо в районах з жорсткою водою. Ознакою проблеми є поганий тиск води або нерівномірний режим розпилення під час використання душу, передають Патріоти України. За сл...
Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань . Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...