Жодних грудочок! Один секретний інгредієнт зробить рис фантастичним

Окрім додатку до основних страв, рисвідварюють до голубців, салатів та навіть десертів, наприклад, рис входить до складу дуже смачних та бюджетних шоколадних цукерок, передають Патріоти України.

В усьому світі цю крупу готують найрізноманітнішими способами. Один із них передбачає додавання в каструлю з рисом невеликої кількості лимонного соку. Про це розповіли на ProstoWay.

Для чого його додають під час варіння рису

Лимонний сік покращує рис. Він робить смак гарніру більш виразним та яскравим. Також лимонний сік додають, тому що він здатен зробити рис розсипчастим. Так не буде жодних грудочок.

На стандартну порцію рису достатньо буквально одну-дві чайні ложки лимонного соку. Така кількість ще й збереже білосніжний колір гарніру.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...