Жодних плям і розводів! Як правильно почистити натяжну стелю

Сучасна натяжна стеля складається з гнучкої плівки ПВХ, яка натягується по всьому периметру. Незважаючи на той факт, що вона відрізняється відносною міцністю і довговічністю, матеріал не застрахований від появи плям, передають Патріоти України.

Подробиці

Зазначимо, що плівка для стелі оброблена різними засобами проти бактерій, статичної електрики. Також вважається, що чищення натяжної стелі зазвичай проводять раз на півроку, а на кухні – раз на 3 місяці.

Як правильно помити натяжну стелю

Відразу зазначимо, що натяжну стелю можна пилососити, але на низькій силі всмоктування та з насадкою із щітки з малою щетиною.

Краще використовувати губку, просочену миючим засобом – просто змивайте бруд акуратно, круговими рухами. Зробіть універсальний розчин з рідини для миття посуду, мила, засобу для догляду за склом та прального порошку.

Після обробки миючим засобом краще промити натяжну плівку на стелі чистою водою, що дозволить уникнути появи розводів і плям.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...