Жовтіють пластикові вікна? Їх можна відбілити засобом за копійки

Пластикові вікна з часом втрачають білий колір, можуть з’явитися плями або загалом всі рами почнуть мати жовтий відтінок. Замінювати вікна ніхто через це не буде, бо гаманець ідею не оцінить. А от відбілити вікна в домашніх умовах можна просто, передають Патріоти України.

Подробиці

Про цей бюджетний засіб, як виявилося не всі знають. Хоча працює роками і перевірений як надійний відбілювач не тільки підвіконня, а й інших білих речей. Для цього візьміть з аптечки просто перекис водню. Нанесіть на чисту, суху губку та обітріть всі поверхні, які треба відбілити. Залиште перекис на пів години, потім просто протріть чистою водою. Вікна будуть знову білі, мов нові.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.