Кухонні фасади знову встигли забруднити? Саме час їх відмити, але не довго й нудно, а швидко, без зусиль, взявши лише 2 додаткові, крім води, інгредієнти. Спосіб перевірений, працює ефективно, передають Патріоти України.
Для того, щоб відмити кухонні фасади від липкого жиру без розводів, треба зробити такий засіб, треба взяти 1 стакан горілки, якщо нема, то розведіть спирт із водою 50:50.
Додайте 1 столову ложку будь-якого засобу для миття посуду. Змішайте та за допомогою пульверизатора нанесіть на брудні фасади. Зокрема це верх витяжки та зовнішні поверхні кухонних шаф. Саме вони страждають найбільше від липкого шару жиру.
Після обприскування залиште засіб протягом 5 хвилин. Після цього м’якою губкою протріть всі поверхні круговими рухами. Не використовуйте жорстку сторону, щоб не зробити мікроцарапини, які з часом із глянцевої кухні можуть зробити матову.
Достатньо раз у два тижні мити кухонні поверхні таким способом, щоб приміщення виглядало охайно.Кухонні фасади знову встигли забруднити? Саме час їх відмити, але не довго й нудно, а швидко, без зусиль, взявши лише 2 додаткові, крім води, інгредієнти. Спосіб перевірений, працює ефективно!
Для того, щоб відмити кухонні фасади від липкого жиру без розводів, треба зробити такий засіб, треба взяти 1 стакан горілки, якщо нема, то розведіть спирт із водою 50:50.
Додайте 1 столову ложку будь-якого засобу для миття посуду. Змішайте та за допомогою пульверизатора нанесіть на брудні фасади. Зокрема це верх витяжки та зовнішні поверхні кухонних шаф. Саме вони страждають найбільше від липкого шару жиру.
Після обприскування залиште засіб протягом 5 хвилин. Після цього м’якою губкою протріть всі поверхні круговими рухами. Не використовуйте жорстку сторону, щоб не зробити мікроцарапини, які з часом із глянцевої кухні можуть зробити матову. Достатньо раз у два тижні мити кухонні поверхні таким способом, щоб приміщення виглядало охайно.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...