Жир сам стіче з поверхні! Просто використовуйте для прибирання на кухні цей засіб

Жирні плями накопичуються на поверхнях у кухнях навіть найохайніших господарів. У процесі приготування їжі дрібні частини жиру осідають на меблях, стінах, столах, передають Патріоти України.

Нагар, жир, липкі плями над варильною поверхнею в кухні та інші забруднення можна забрати буквально за пару хвилин, якщо застосувати засіб з доступних інгредієнтів.

У пляшці з пульверизатором потрібно змішати горілку та засіб для миття посуду. Суміш треба добре збовтати, розпорошити на кухонні фасади та залишити діяти.

За кілька хвилин ви побачите, що жир почне сам сповзати з поверхонь. Залишиться лише протерти фасади м’якою вологою ганчірочкою. Весь жир і бруд зійдуть з одного разу, а шафки стануть гладкими навпомацки та блищатимуть, наче тільки з магазину.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...