Жирний наліт і бруд на кухні зникнуть на очах - проста хитрість, після якої все буде блищати

Під час прибирання на кухні нам доводиться стикатися з різними забрудненнями. Але найбільше проблем викликає липкий наліт, який з’являється на верхніх шафах, якщо вдома постійно готують, передають Патріоти України.

Впоратися з проблемою справді дуже складно. Але досвідчені господині знайшли вихід із ситуації. Для цього потрібно приготувати спиртовий настій, яким треба потім обробити поверхні.

Як приготувати засіб від жирного нальоту

Господарське мило необхідно натерти і змішати стружку, що вийшла, з невеликою кількістю води. Якщо такого мила немає, підійде звичайний засіб для миття посуду. Потім треба влити в суміш 2 столові ложки горілки. або медичний спирт.

До розчину в кінці бажано додати ще одну ложку будь-якого порошкового засобу для чищення. Як тільки все буде ретельно перемішано, можна наносити засіб на поверхні на п’ять хвилин, а потім прибрати розчин слід за допомогою вологої ганчірки. У результаті кухонні поверхні знову стануть чистими вже за кілька хвилин.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...