
У світі зростає популярність червоного чаю - напою, який не лише має приємний смак, а й вважається потужним союзником у боротьбі із зайвою вагою та підвищеним холестерином. Його навіть називають жироспалювачем завдяки здатності прискорювати обмін речовин і покращувати травлення, передають Патріоти України.
Червоний чай, відомий також як пуер, походить із китайської провінції Юньнань. Його смак — землистий з легкою гірчинкою, а правильна температура заварювання — близько 90°C.
Завдяки кофеїну, поліфенолам і сапонінам, червоний чай:
Дієтологи радять пити його до 5 разів на день, бажано через 30 хвилин після їжі.
Людям з анемією, остеопорозом, гіпертонією чи синдромом подразненого кишечника варто бути обережними. Також червоний чай не рекомендований вагітним і жінкам, що годують.
Хочете на хвилинку відволіктися та дізнатися про себе щось нове? Пропонуємо цікавий психологічний тест: погляньте на зображення і відповідайте, що ви помітили першим. Ваш вибір багато розповість про ваш характер, риси особистості та навіть ставлення до...
З настанням холодів багато власників смартфонів помічають, що акумулятори швидко втрачають заряд. Літій-іонні батареї не люблять низьких температур — вони втрачають ємність і розряджаються значно швидше, особливо при тривалому перебуванні на морозі. Що...