Зібралися підгодовувати томати та огірки? Обов'язково прочитайте, які популярні підживлення несумісні (відео)

Багато ентузіастів робіт на дачі люблять радувати свої рослини влітку різними підживленнями, у тому числі і бором, передають Патріоти України.

Подібна підгодівля дуже важлива для цвітіння та запліднення, а також для швидкої зав'язуваності плодів багатьох рослин.

Звичайно добре, якщо для цього використовуються натуральні підживлення. Водночас є кілька комерційних препаратів, які посилено «проштовхуються» їхніми творцями — виробниками, маркетологами та проплаченими блогерами.

Іван записав спеціальне відео, де «викрив» такі спроби. Він завбачливо не називає самі препарати, але вказує, які інгредієнти, що входять до їх складу, зовсім не потрібні розсаді — вона спокійно може існувати і без подібних «добавок».

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...