
Зберігайте рецепт приготування яєчного рулету з сиром і куркою. Ця
страва відмінно урізноманітнить ваше домашнє меню і заощадить час і
сімейний бюджет. А ще, такий незвичайний рулет можна запропонувати
гостям в якості закуски, передають Патріоти України.
Інгредієнти :
- Куряча грудка — 1 шт.
- Сир твердий — 200 г
- Яйця — 3 шт.
- Натуральний йогурт — 3 ст. л.
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- Сіль і перець — за смаком
Приготування:
- Прокручуємо курячу грудку через м'ясорубку разом з однією головкою цибулі.
- Натираємо сир на крупній тертці.
- Додаємо яйця і йогурт, перемішуємо масу до однорідності.
- Застеляємо деко фольгою і змащуємо олією, виливаємо в нього сирну масу і розрівнюємо лопаткою.
- Випікаємо при 180 ºC протягом 15-20 хвилин.
- Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на сковороді, потім перемішуємо з фаршем. Солимо і перчимо за смаком.
- Остуджуємо сирний корж і знімаємо з фольги. Зверху розподіляємо курячий фарш.
- Загортаємо корж щільним рулетом і обертаємо декількома шарами фольги.
- Запікаємо при 180 С протягом 30 хвилин.
- За 10 хвилин до готовності розгортаємо фольгу і запікаємо до красивої скориночки.
23 лютого (8 березня за старим стилем) вірян відзначають день пам'яті священномученика Полікарпа, єпископа Смирнського. Крім того відзначається Тиждень м'ясопусний, про Страшний суд. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Прохора, чудотв...
Кошмари, які іноді здаються випадковими, можуть бути сигналами нашого організму про приховані проблеми зі здоров’ям. Вони здатні попереджати про початок серйозних захворювань ще до появи очевидних симптомів. Експерти радять звертати увагу на характер с...