Практично всі господині додають лавровий лист у супи, бульйони, печеню, але при цьому не всі знають, що він легко може зіпсувати смак та аромат будь-якої страви,передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами від кулінарів, куди не варто додавати лавровий лист і чому, і в які страви можна і потрібно, а також у якій кількості.
Лавровий лист потрібно додавати в другі страви, а саме в борщ, супи – м'ясний і гороховий. Але ось у курячий бульйон, цибулевий або вершковий суп лавровий лист краще не класти, радять кулінари, інакше він зіпсує ніжний смак цих страв, надавши їм гіркоти.
Чим можна замінити лавровий лист у стравах
Кулінари радять замінити лавровий лист у стравах базиліком, чебрецем, розмарином або сумішшю пряних трав, а також селерою та петрушкою.
Чи потрібно виймати лавровий лист із супу
Лавровий лист потрібно видаляти зі страв через 10 хвилин, інакше він додасть гіркуватість страві.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...
Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...