Зіпсує все! Яку помилку роблять господині при замочуванні хлібу для котлет

У цьому питанні все залежить від того, про хліб якої свіжості йдеться. Економні господині не замочують свіжий хліб, а перекручують через м’ясорубку, щоби не переводити продукт і не викидати скоринки, передають Патріоти України.

Подробиці

А якщо пропустити свіжий хліб разом з м’ясом і цибулею через м’ясорубку, він вбере м’ясний і цибульний сік і стане вологим, скоринки розм’якшуються і їх не буде відчутно у фарші.

Якщо ж хліб сухий, то треба замочувати його. Корочка хліба не розмокає до однорідної консистенції, а залишається шматочками.

Тому багато господинь розмочують для котлет тільки хлібний м’якуш черствого хліба і це правильно.

Щоб котлети вийшли ніжними, м’якими, соковитими, пишними, до фаршу додають тільки м’якуш, скоринки ні до чого. Якщо фарш потрапить суха скоринка, котлети на сковорідці розваляться.

А рештки скоринки черствого хліба можна подрібнити в блендері. Вийдуть панірувальні сухарі, в яких може ті самі котлети і обваляти.

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...

Візуальна загадка, яку не може розв’язати 95% людей: Знайдіть тріснуте яйце за 10 секунд

субота, 12 липень 2025, 11:50

Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...