Зіпсує все! Яку помилку роблять господині при замочуванні хлібу для котлет

У цьому питанні все залежить від того, про хліб якої свіжості йдеться. Економні господині не замочують свіжий хліб, а перекручують через м’ясорубку, щоби не переводити продукт і не викидати скоринки, передають Патріоти України.

Подробиці

А якщо пропустити свіжий хліб разом з м’ясом і цибулею через м’ясорубку, він вбере м’ясний і цибульний сік і стане вологим, скоринки розм’якшуються і їх не буде відчутно у фарші.

Якщо ж хліб сухий, то треба замочувати його. Корочка хліба не розмокає до однорідної консистенції, а залишається шматочками.

Тому багато господинь розмочують для котлет тільки хлібний м’якуш черствого хліба і це правильно.

Щоб котлети вийшли ніжними, м’якими, соковитими, пишними, до фаршу додають тільки м’якуш, скоринки ні до чого. Якщо фарш потрапить суха скоринка, котлети на сковорідці розваляться.

А рештки скоринки черствого хліба можна подрібнити в блендері. Вийдуть панірувальні сухарі, в яких може ті самі котлети і обваляти.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.