Погода стала по-справжньому весняною. Тому саме зараз найкращий час для смаження шашлику всією родиною на природі. Але дуже важливо обрати правильне м'ясо, щоб страва була дійсно смачною, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, яке м'ясо не підходить для шашлику. Мова йде саме про свинину, адже саме з неї найчастіше готують страву.
Яке м'ясо не можна використовувати для шашлику
З такого м'яса виходить досить сухий шашлик. Воно найкраще підходить для тушкування або відварювання, запікання. Для барбекю на природі краще обрати іншу частину.
Яке м'ясо підходить для шашлику
На м'ясі для шашлику (саме свинині) має бути достатньо жиру, щоб страва не вийшла сухою. Це може бути:
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...