Дверцята холодильника - це найдоступніше і найзручніше місце для зберігання продуктів. Тому придбану їжу в магазині, ми, не задумуючись, одразу кладемо туди. Але таке розташування підходить далеко не для всіх продуктів, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які продукти не можна класти на дверцята холодильника. Там ця їжа може досить швидко зіпсуватись.
В чому особливість дверцят холодильника
Бічна стінка холодильника – місце дуже специфічне. Часте відкривання дверцят означає, що саме тут найбільші коливання температури, і важко підтримувати оптимальні умови для продуктів, які потребують постійно низьких температур. До них належать:
Яйця
Для багатьох людей це буде несподіванка. Адже саме на дверцята найчастіше кладуть яйця. Там знаходяться спеціальні форми. Завдяки цьому ми можемо легко дотягнутися до них, коли нам хочеться омлету чи яєчні. Але це помилка. Яйця надзвичайно чутливі до коливань температури, і зберігання їх на дверцятах значно скорочує термін їх зберігання.
Молоко
Цей продукт найкраще зберігати у задній частині холодильника. Це може бути для вас не надто зручно, але продукт буде зберігатись свіжим значно довше.
Сире м’ясо
Для м'яса також не варто обирати дверцята холодильника. Це навіть не зручно, адже простір досить обмежений. Якщо ви збираєтесь вживати морепродукти або м'ясо найближчим часом – помістіть ці продукти на нижні полиці.
Які продукти можна зберігати на дверцятах холодильника?
Вам не потрібно повністю відмовлятися від використання цього простору. Дверцята холодильника активно можна використовувати для зберігання їжі. Це може бути кетчуп, томатне пюре або варення, гірчиця і соуси в пляшках. Там ніщо не заважає охолоджувати мінеральну воду та соки в картонній упаковці.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...