
Дверцята холодильника - це найдоступніше і найзручніше місце для зберігання продуктів. Тому придбану їжу в магазині, ми, не задумуючись, одразу кладемо туди. Але таке розташування підходить далеко не для всіх продуктів, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість, які продукти не можна класти на дверцята холодильника. Там ця їжа може досить швидко зіпсуватись.
В чому особливість дверцят холодильника
Бічна стінка холодильника – місце дуже специфічне. Часте відкривання дверцят означає, що саме тут найбільші коливання температури, і важко підтримувати оптимальні умови для продуктів, які потребують постійно низьких температур. До них належать:
Яйця
Для багатьох людей це буде несподіванка. Адже саме на дверцята найчастіше кладуть яйця. Там знаходяться спеціальні форми. Завдяки цьому ми можемо легко дотягнутися до них, коли нам хочеться омлету чи яєчні. Але це помилка. Яйця надзвичайно чутливі до коливань температури, і зберігання їх на дверцятах значно скорочує термін їх зберігання.
Молоко

Цей продукт найкраще зберігати у задній частині холодильника. Це може бути для вас не надто зручно, але продукт буде зберігатись свіжим значно довше.
Сире м’ясо
Для м'яса також не варто обирати дверцята холодильника. Це навіть не зручно, адже простір досить обмежений. Якщо ви збираєтесь вживати морепродукти або м'ясо найближчим часом – помістіть ці продукти на нижні полиці.
Які продукти можна зберігати на дверцятах холодильника?
Вам не потрібно повністю відмовлятися від використання цього простору. Дверцята холодильника активно можна використовувати для зберігання їжі. Це може бути кетчуп, томатне пюре або варення, гірчиця і соуси в пляшках. Там ніщо не заважає охолоджувати мінеральну воду та соки в картонній упаковці.
У світі, де самопізнання стає дедалі важливішим, психологічні тести допомагають краще зрозуміти власні емоції, реакції та способи мислення. Подібні завдання не лише розважають, а й дають змогу побачити себе з іншого боку. Якщо ви готові до цього, дивіт...
Банани - один із найпопулярніших фруктів у світі. Вони багаті на калій, магній, вітаміни та клітковину, що робить їх корисними для серця, шлунка та нервової системи. Але навіть у такому звичному продукті є свої нюанси, передають Патріоти України. Позит...