Злободенний лайфхак: Українці в соцмережі розповіли, як витратити "Вовину тисячу" на пиво

У мережі з'явилося відео з лайфхаком, як купити пива за 1000 гривень, які виплачують за повну вакцинацію через "еПідтримку". Про це розповіли у Telegram-каналі "Х*** Київ", передають Патріоти України.

Так, на гроші від держави за проходження повного курсу вакцинації від коронавірусу, які виділені тимчасово і лише на певні категорії послуг, можна купити собі пиво на барі кінотеатру, розраховуючись карткою "еПідтримка".

Крім того, у коментарях поділилися ще обхідними шляхами, як отримати ці гроші готівкою та користуватися на власний розсуд. "Ось вам ще лайфхак, купив квиток у кіно за "еПідтримку", а потім здав назад. Гроші повертають на будь-яку картку або налом". - "А ще відкрити ФОП, односторінковий сайт, на якому одна книга, що коштує 1000 грн, але при покупці кешбек 800грн. Таким чином готівкою 800 грн і 200 грн відсоток продавцю)". - "Можна ще купувати книги і робити повернення на іншу карту". - "Купив квиток на потяг, через день пішов повернув, так і перевів у готівку тисячу" , - радять підписники каналу.

Психологічний тест! Що тривожить вас прямо зараз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:12

Наша підсвідомість звикла ховати нашу тривогу в дальню шухляду, щоб ми не відчували стрес і спокійно жили далі. Однак часом такі хованки тільки псують життя, тому що виявити, яка проблема вас турбує, практично неможливо, передають Патріоти України. Якщ...

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...