Змерзлий замок відкриється легко! Просто змастіть ключ цим засобом з аптечки

Зима не зменшує обертів і у водіїв, які залишають свої авто вночі на вулиці, постійно виникають проблеми через морози, передають Патріоти України.

Докучають не тільки слизькі дороги й обледеніле лобове скло, але й змерзлий замок, який не дає проникнути в салон авто. На щастя, проблему із замком можна вирішити так само легко, як і захистити автомобільне скло від снігу та льоду. Достатньо використати лайфхак із популярним засобом з аптечки.

Як відкрити замерзлий замок авто

Звичайно, найпростіший спосіб розв'язати проблему із замерзлим замком – використовувати спеціалізований розморожувач, який можна купити на автозаправці або автомагазині. Розморозити замок можна і з WD-40. Цей засіб також можна використовувати для захисту від замерзання. Але якщо цих спеціальних засобів немає, скористайтесь альтернативою.

Ніколи не вставляйте ключ у замерзлий замок, оскільки це може зруйнувати механізм або навіть пошкодити сам ключ. Розтопити лід та відкрити двері допоможе гель для дезінфекції рук, який має у складі спирт. Натріть ключ цим гелем і обережно вставте його в замок. За деякий час ви зможете розблокувати механізм.

Є ще один спосіб, який відмінно підійде для розморожування замку. Візьміть грілку або пластикову пляшку і налийте в неї теплу воду. Піднесіть її до замку і потримайте кілька хвилин. Тепло розтопить лід усередині замку. Через деякий час двері легко відчиняться ключем. Будьте обережні й не притуляйте грілку впритул до замку.

Психологічний тест: Оберіть трамвай і дізнайтесь, коли ваша найзаповітніша мрія здійсниться

понеділок, 20 травень 2024, 10:13

З настанням тепла всім нам хочеться весняної магії та дива. А ще - здійснення всіх бажань. Пропонуємо вам відкрити завісу невідомого та дізнатися, коли здійсняться ваші бажання. Хто знає, можливо, ви знаходитеся до своєї мети набагато ближче, ніж здаєт...

Дачникам на замітку! Місячний посівний календар на травень 2024 року

понеділок, 20 травень 2024, 9:59

Дізнайтеся сприятливі для цього дні в місячному посівному календарі на травень 2024 року. Він допоможе максимально ефективно використовувати час у городі і саду. Завдяки місячному посівному календарю ви отримаєте корисну інформацію про найкращі дні, в ...