
На випадок, коли гості вже на порозі, кожна господиня має кілька страв, які готуються максимально швидко і просто. Доповніть свою кулінарну книгу ще одним рецептом - це омлет-запіканка з начинкою у духовці, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Картоплю наріжте скибочками, кружальцями або кубиками. Форму для запікання змастіть олією, викладіть половину підготовленої картоплі рівномірним шаром.
Другим шаром викладіть нарізану на шматочки ковбасу, підійдуть також будь-яке відварене м'ясо, сосиски, шинка. Посипте подрібненою зеленню. Поверх м'ясного шару знову викладіть картоплю.
Яйця збийте віночком з молоком та спеціями. Вилийте отриману суміш у форму для запікання, намагаючись заливати рівномірно начинку. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30-35 хвилин.
Посипте майже готовий омлет-запіканку з тертим сиром начинкою і поверніть в духовку на 10 хвилин. Потім вимкніть духовку і дайте настоятися страві хвилин 5. Готовий омлет наріжте порційними шматочками і подавайте до столу.
Пшоно окультурений вид проса. Наразі у продажу присутнє лише шліфоване пшоно, бо жорстке лушпиння оболонок робить його складно їстівним. Готувати пшоно можна у вигляді каші, а також варити суп, додавати в салати, передають Патріоти України. Нутриціоло...
Чому одні люди з роками виглядають енергійними та бадьорими, а інші - швидко старіють? Вчені виділяють кілька ключових факторів, які визначають темпи старіння, передають Патріоти України. 1. Генетика Ваші гени визначають не тільки зовнішність, а й шви...