Зміїні, тигрові чи воронячі? Ваші очі можуть розповісти про вас все - просто перевірте

Значення форми очей дозволяє визначити деякі риси характеру людини. Знаючи це, ви зможете без зусиль дізнатися про особливості особистості свого співрозмовника або нового знайомого, передають Патріоти України.

Недарма кажуть, що очі – дзеркало душі. Існує безліч способів розпізнати сутність співрозмовника: за кольором очей, поглядом і навіть відстані між очима. Виявляється, не менше інформації може дати форма очей. Знайдіть серед малюнків очей, схожий на ваш, і прочитайте, що він означає.

Зміїні очі

Верхня повіка прикриває частину райдужної оболонки і утворює пряму лінію. Такі очі – ознака індивідуалізму. Людина має свою точку зору на все, що відбувається. Також про таку людину можна сказати, що вона «сам собі на умі» – оточуючим складно вгадати, що насправді у неї в голові. Володар такого погляду має проникливий розум і хорошу інтуїцію. Добре розбирається в людях. Ще одна особливість полягає в умінні спокійно і адекватно реагувати на складні ситуації.

Тигрові очі

Великі, трохи розкосі очі, частина райдужної оболонки прикрита. Володар таких очей дуже передбачливий, обережний і терплячий. Він чітко знає, чого хоче, і не відступить від своєї мети. Буває дуже наполегливий. Дуже часто домагається того, що задумує. Живе по своїх життєвих принципах, ні на кого не рівняючись. Поводиться природньо. Ще одна його особливість – падкість на похвалу.

Лисячі очі

Очі вузькі, погляд хитрий. Такі очі – ознака спритності, тямовитості і винахідливості. Як правило, власник лисячих очей дуже цінує своє оточення і близьких людей. Світських тусовок намагається уникати, зосереджуючись на тому, що дійсно приносить користь для життя. На життя дивиться позитивно і ніколи не губиться перед труднощами. Думка оточуючих людей хвилює в якійсь мірі, але не є значимою.

Павичеві очі

Вузькі і довгасті очі. Це погляд природженого лідера. Власникові цих очей подобається бути в центрі уваги. Йому важливе визнання громадськості та загальна повага. Крім того, він уміє красиво говорити, а всі справи, за які береться – неодмінно виходять. Це кар’єрист, який вміє керувати людьми і бере відповідальність за своє життя. Перед собою ставить чіткі цілі, яких легко досягає.

Воронячі очі

Нижня повіка майже пряма, а верхня являє собою дугу. Такі очі говорять про доброту, чуйність і відкритість. Володар очей ворона інтелігентна людина, з якою можна обговорити будь-які теми. Вона завжди допоможе і вислухає, любить спілкуватися, але їй не нудно і на самоті. До того ж, вона відмінно розбирається в психології і людях, що дає можливість віртуозно маніпулювати оточуючими.

Горобині очі

Форма таких очей нагадує трикутник – повіки приспущені. Володар горобиних очей – дипломат. Він не любить сварок, інтриг і пліток і намагається все врегулювати мирним шляхом. Така людина намагається бути в гущі подій, щоб володіти інформацією. Любить самотність, але в той же час не може без суспільства. Любить споглядати. Творча особистість, при цьому володіє аналітичними здібностями.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...