Навесні чимало людей починають стежити за своєю фігурою та правильно харчуватися. Так як у цей період року свій раціон можна урізноманітнити салатами, рекомендуємо вам звернути увагу на рецепт домашнього майонезу, передають Патріоти України.
Інгредієнти: яйце (2 шт.), соняшникова олія (125-150 мл), гірчиця (10 г), сік лимона (1 ст. л.), сіль (щіпка).
Приготування:
Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків. Якщо ви не знаєте, як це зробити, візьміть звичайну пластикову пляшку 0,5 л. Обережно розбийте яйце в глибоку миску, намагаючись не пошкодити жовток. Злегка стисніть стінки порожньої пляшки, щоб випустити з неї трохи повітря, потім піднесіть горлечко до жовтка і плавно розтисніть стінки. Жовток втягнеться в пляшку, а білок залишиться у мисці.
Беремо скляну або металеву миску і збиваємо там жовтки і гірчицю за допомогою вінчика.
Потім додаємо сік лимона, щіпку солі та продовжуємо збивати, поки суміш не стане однорідною.
Потім тонкою цівкою вливаємо олію, продовжуючи постійно збивати.
Ось і все - соус готовий, їм можна заправляти улюблені салати.
Зазначимо, що після приготування його можна зберігати в холодильнику протягом усього декількох діб.
Любов на все життя - мрія багатьох. Але навіть пари, які прожили разом 10, 15 і більше років, часто розлучаються. Чому? Дослідники нарешті знайшли відповідь. І причини зовсім не ті, про які ми звикли думати, передають Патріоти України. Тривалий час вва...
Незалежно від того, ви разом кілька місяців чи вже святкуєте срібне весілля, спілкування - ключ до міцних і щасливих стосунків. Але чи пам’ятаєте ви про силу простих слів, які можуть щодня зміцнювати ваш зв’язок, передають Патріоти України. . Психолог...