Навесні чимало людей починають стежити за своєю фігурою та правильно харчуватися. Так як у цей період року свій раціон можна урізноманітнити салатами, рекомендуємо вам звернути увагу на рецепт домашнього майонезу, передають Патріоти України.
Інгредієнти: яйце (2 шт.), соняшникова олія (125-150 мл), гірчиця (10 г), сік лимона (1 ст. л.), сіль (щіпка).
Приготування:
Спочатку потрібно відокремити білки від жовтків. Якщо ви не знаєте, як це зробити, візьміть звичайну пластикову пляшку 0,5 л. Обережно розбийте яйце в глибоку миску, намагаючись не пошкодити жовток. Злегка стисніть стінки порожньої пляшки, щоб випустити з неї трохи повітря, потім піднесіть горлечко до жовтка і плавно розтисніть стінки. Жовток втягнеться в пляшку, а білок залишиться у мисці.
Беремо скляну або металеву миску і збиваємо там жовтки і гірчицю за допомогою вінчика.
Потім додаємо сік лимона, щіпку солі та продовжуємо збивати, поки суміш не стане однорідною.
Потім тонкою цівкою вливаємо олію, продовжуючи постійно збивати.
Ось і все - соус готовий, їм можна заправляти улюблені салати.
Зазначимо, що після приготування його можна зберігати в холодильнику протягом усього декількох діб.
Виробники ліків детально описують в інструкції, як правильно приймати ті чи інші медикаменти. Проте існують певні правила вживання ліків, про які знають далеко не всі. Читайте про них в матеріалі ТСН.ua. Фахівці Міністерства охорони здоров'я розповіли,...
Правильно вибрана пара сережок — запорука стильного образу. Прикраси акцентують на природній вроді жінки, унікальних рисах обличчя. Розглянемо більш докладно, які моделі пасують до легкого весняного вбрання. . Під час пробудження природи, розквіту пер...