
Готуючи таку страву, як шашлик, найважливіше зробити вдалий маринад та обов’язково замаринувати м’ясо. Таким чином воно вийде соковите, м’яке та ніжне. Для маринаду можна використовувати цибулю, майонез, кефір чи навіть айран, передають Патріоти України.
Шеф-кухар Олександр Городнік (o_gorodnik) на своїй сторінці в Instagram розповів, як швидко замаринувати м’ясо на шашлик за 30 хвилин.
Секретний інгредієнт маринаду – ківі. У ньому, за словами кухаря, міститься велика кількість вітаміну С, який здатен швидко розщеплювати білок у м’ясі, роблячи його дуже ніжним.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Спочатку потрібно порізати м’ясо середніми шматками не більші, ніж 50 г.
2. Подрібнити цибулю: соломкою чи кубиками.
3. Ківі можна також подрібнити, але краще змолоти його у блендері до стану пюре.
4. У зручній тарі потрібно змішати всі інгредієнти, посоливши та поперчивши м’ясо.
5.Маринувати 30-40 хвилин, після чого можна переходити до смаження м’яса.
Як приготувати ідеальний компот із сухофруктів, передають Патріоти України. Компот із сухофруктів не потребує багатогодинного кип’ятіння – достатньо замочування та 15–20 хвилин варіння, після чого потрібно дати йому настоятися. Результат – ароматний, н...