Знадобиться 30 хвилин! Як швидко замаринувати м’ясо на шашлик, щоб було соковите

Готуючи таку страву, як шашлик, найважливіше зробити вдалий маринад та обов’язково замаринувати м’ясо. Таким чином воно вийде соковите, м’яке та ніжне. Для маринаду можна використовувати цибулю, майонез, кефір чи навіть айран, передають Патріоти України.

Шеф-кухар Олександр Городнік (o_gorodnik) на своїй сторінці в Instagram розповів, як швидко замаринувати м’ясо на шашлик за 30 хвилин.

Секретний інгредієнт маринаду – ківі. У ньому, за словами кухаря, міститься велика кількість вітаміну С, який здатен швидко розщеплювати білок у м’ясі, роблячи його дуже ніжним.

Інгредієнти:

  • свинина – 1 кг
  • ківі – 1 шт
  • цибуля – 3 шт
  • сіль, перець
  • мінеральна вода – 0,5 л за бажанням

Спосіб приготування:

1. Спочатку потрібно порізати м’ясо середніми шматками не більші, ніж 50 г.

2. Подрібнити цибулю: соломкою чи кубиками.

3. Ківі можна також подрібнити, але краще змолоти його у блендері до стану пюре.

4. У зручній тарі потрібно змішати всі інгредієнти, посоливши та поперчивши м’ясо.

5.Маринувати 30-40 хвилин, після чого можна переходити до смаження м’яса.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...