Знадобиться секунда часу! Як вибрати помідори без "хімії", які будуть дуже смачні

Помідори - один із улюблених овочів. За насиченим смаком та яскравим кольором ховається безліч корисних речовин: вітамінів, клітковини, мінералів та антиоксидантів. Їх можна смакувати сирими або ж додавати в різні страви, передають Патріоти України.

Однак чи можна визначити, чи використовувалися хімікати при вирощуванні помідорів? Uazmi стверджує, що так. Витративши кілька секунд часу, ви зможете легко визначити їхню натуральність.

Як визначити натуральність помідорів

Перед тим, як покласти плід у продуктовий кошик, торкніться його. Достатньо лише стиснути помідор, як стане зрозумілим його склад. Якщо овоч жорсткий, то його вирощуванні застосовувалися хімікати. Відмовтеся від покупки таких помідорів.

Якісні домашні томати будуть м’якими на дотик. При натисканні на нього шкірка трохи провалюється, але потім м’яко "відскакує".

Ще однією промовистою ознакою натурального продукту є його непрезентабельний вигляд. Ґрунтові томати часто мають неідеальну форму, різний розмір та колір. Натуральний продукт має приємний аромат, який можна відчути на відстані. Якщо піднести плід до носа, а запаху немає, то краще не купувати овоч.

От у чому секрет! Як без гарячої води та мікрохвильової печі розморозити великий шматок м’яса

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:10

Простий спосіб, який дозволить розморозити великий шматок м’яса із морозильника за 10 хвилин. Для цього не доведеться використовувати гарячу воду або мікрохвильову піч, передають Патріоти України. Спосіб підійде як для м’яса, а й риби, курки, фаршу. В...

Психологи радять для перезавантаження: Якщо на душі дуже важко – повторюйте собі ці фрази

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:40

Можливо, ви зараз переживаєте хворобливе розлучення або зраду, може бути, зруйнувалися ваші плани, пов'язані із заробітком, бізнесом, переїздом. Може просто накотила зелена туга, і все довкола здається безпросвітним. Буває, що перед вами розкинулася чо...