
Домашні пельмені ніколи не зрівняються з магазинними. Якщо ви зробите страву власними руками – точно будете впевнені у її якості. Але дуже важливо зробити еластичне тісто, з якого буде легко сформувати вироби і яке не розклеюватиметься під час варіння, передають Патріоти України.
Ідея приготування ідеального тіста на пельмені опублікована на сторінці фудблогерки Катерини Мовчан (katarina_movchan) в Instagram. Дуже важливо дотримуватись правильних пропорцій.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати борошно з сіллю.
2. Додати яйця, воду і олію.
3. Зробити туге, еластичне тісто.
4. Замотати в плівку і залишити мінімум на пів години.
5. Порційний шматочок тіста розкачати.
6. Викласти начинку і сформувати пельмені.
Британські вчені виявили зв'язок між хімічною речовиною в чорному шоколаді та ознаками уповільнення біологічного старіння людини. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. Нове дослідження показало, що теобромін, який міститься в чорному ...
Домашні свинячі відбивні можуть бути сухими та щільними, або ж соковитими й ніжними, як у бабусі. Секрет ідеальної текстури криється в одному простому трюку, пов’язаному з паніруванням, передають Патріоти України. Багато господинь зосереджуються на спе...