
Домашні пельмені ніколи не зрівняються з магазинними. Якщо ви зробите страву власними руками – точно будете впевнені у її якості. Але дуже важливо зробити еластичне тісто, з якого буде легко сформувати вироби і яке не розклеюватиметься під час варіння, передають Патріоти України.
Ідея приготування ідеального тіста на пельмені опублікована на сторінці фудблогерки Катерини Мовчан (katarina_movchan) в Instagram. Дуже важливо дотримуватись правильних пропорцій.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змішати борошно з сіллю.
2. Додати яйця, воду і олію.
3. Зробити туге, еластичне тісто.
4. Замотати в плівку і залишити мінімум на пів години.
5. Порційний шматочок тіста розкачати.
6. Викласти начинку і сформувати пельмені.
Норвезькі вчені дійшли до доволі парадоксального висновку: ті, хто часто п’є в юності, мають вищі шанси на успіх у майбутньому. Дослідження, опубліковане у The Times, охопило понад три тисячі учасників і показало цікаву закономірність, передають Патріо...
Ваш вибір нижньої білизни багато розповідає про темперамент і характер. Стрінги, труси-боксери чи класичні - це не випадковість. Білизна, яку ви обираєте, відображає ваші внутрішні потреби, ставлення до життя і навіть спосіб поведінки у стосунках, пере...