Знайомі всім! Названо звички, здатні зіпсувати фігуру - про них давно час забути

Якщо кожного разу, коли вам захочеться печива, ви купуєте нежирний його аналог, можливо, ви робите своєму організму ведмежу послугу, передають Патріоти України

Мало того, що дієтичні страви, як правило, наповнені достатньою кількістю цукру, щоб вибити з колії навіть найдисциплінованішу дієту, але ці штучні солодощі також виготовляються з добавками, які можуть змусити вас почуватися незадоволеними.

Це перша зі шкідливих харчових звичок, завдяки якій ви можете лишитися без фігури і з зіпсованим здоров’ям, пише Eat This Not That. У свою чергу, ви, швидше за все, споживаєте набагато більше калорій, ніж планували. Щоб залишатися в тонусі, їжте справжні страви, але зменшуйте свою порцію.

Ви не їсте органіку

Протягом усього життя ви накопичуєте токсини з їжі та напоїв, що може призвести до ожиріння. Багато з них походять від пестицидів і гормонів у продуктах і м’ясі. Вибирайте органічні фрукти та овочі та м’ясо без гормонів.

Ви занадто швидко їсте

Ми всі зайняті, і часто доводиться їсти швидко та на ходу. Але це часто стає на заваді схудненню, тому що ми не даємо своєму шлунку часу відзначити, що ми ситі. Ось хитрість: розділіть тарілку на дві частини. З’їжте половину і займіться чимось іншим протягом 30 хвилин.

Ви не тримаєте поруч здорові закуски

Завжди будьте готові до напруженого або непередбачуваного дня, тримаючи здорові закуски при собі, за столом або в машині.

Після роботи ви відразу падаєте на диван

Після довгого робочого дня виникає спокуса впасти на затишний диван і не рухатися, поки не настане час спати. Але навіть якщо ви читаєте або робите покупки в Інтернеті, поки ваша друга половинка дивиться свої улюблені шоу, це все одно імітує сидячий спосіб життя після роботи. Недавній аналіз досліджень показав, що кожні дві години, проведені перед телевізором, ризик розвитку діабету або серцевих захворювань зростає на 20, 15 і 13 відсотків відповідно.

Ви не їсте достатню кількість білка

Споживання достатньої кількості білка важливо з двох причин: білок насичує, що запобігає переїданню; а білок підтримує м'язи. Чим більше у вас м’язів, тим більше жиру ви спалюєте, навіть у стані спокою. Значна частина збереження м’язової маси залежить від фізичних вправ.

Ви пропускаєте тренування з обтяженнями

М’язи – це те, що підтримує наш метаболізм на високому рівні, і з віком наші м’язи повільно починають зменшуватися, тому наш метаболізм сповільнюється. А тренування з обтяженнями змушують вас спалювати більше калорій за тренування, ніж кардіо, і ви продовжуєте спалювати їх після тренування.

Ви не стежите за порожніми калоріями в ресторанах

Хліб чи вуглеводи, алкоголь чи десерт – обирайте щось одне під час відвідування ресторанів, а не всі три варіанти. Усі вони містять порожні калорії, тому, вживаючи лише один продукт з трьох, ви обмежуєте загальне споживання.

Ви завжди все доїдаєте

Їжте, поки не насититесь на 80%, а потім припиніть. В Японії цей метод називається hara hachi bun me, що приблизно перекладається як "їжте, поки не насититеся на вісім частин (з десяти). Пам’ятайте, що ви завжди можете з’їсти перекус з високим вмістом білка пізніше.

Ви їсте штучно вирощений лосось

Незважаючи на те, що дикий лосось має високий вміст омега-3 кислот, які борються із запаленням у всьому тілі, вирощений на фермах лосось (увесь атлантичний лосось вирощений на фермах) насичений омега-6, які фактично збільшують його. Оскільки фермери, які вирощують лосося, годують свою рибу соєю, дикий лосось містить лише 114 мг омега-6, тоді як вирощений лосось містить близько 1900 мг.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...