Знайти замаскованого хижака. Чи ви серед тих небагатьох, кому вдасться розгледіти на світлині снігового барса?

На фотографії є сніговий барс, однак, бачать його лише 5 осіб з 100, передають Патріоти України.

Сніговий барс — велика дика кішка, яка занесена в Червону книгу. Ці тварини, справді, рідкісні й унікальні. Вони дуже незалежні, в основному пересуваються поодинці. Снігові барси дуже красиві! Також вони живуть в не менш красивій місцевості — гори. Багато фотографів світу прагнуть зафіксувати, але це вдається рідко і не всім. Адже барси справжні майстри маскування! Їх важко знайти, часом, навіть на фотографії.

Ви тільки подивіться на фото, яким поділився один фотограф в мережі. На ньому є сніговий барс, однак, бачать його лише одиниці! Більшість стверджує, що його там просто немає, поки не побачать підказку тих, хто все ж розгледів.

Подивіться і ви. Чи зможете ви його знайти? Він тут точно є!

.

.

.

.

.

Ну що, ви її знайшли? Якщо так, то як швидко? Якщо вам все ж не вдалося його знайти на фото, то нижче дивіться підказку.

.

.

.

.

.


А ви це знали? Навіщо прибирати пінку, що з’явилася на поверхні розчинної кави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:09

Розчинна кава користується популярністю навіть серед найвибагливіших і завзятих кавоманів. Пояснюється це дуже просто: цей напій хоч і поступається натуральним за своїми смаковими якостями, але є неймовірно простим у приготуванні. Досить просто висипат...

Ви будете здивовані! Які страви можна зробити смачнішими за допомогою цукру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:08

Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...