Більшість господинь зливає воду після варіння яєць в раковину, а шкаралупу викидають у смітник, але багато хто навіть не підозрює, що ці два інгредієнти можна застосувати з користю, передають Патріоти України.
Ця рідина дуже багата органічним кальцієм, який надходить з яєчної шкаралупи. Вона може бути з користю використана для добрив кімнатних квітів і для рослин, які ростуть в саду або в городі. Кальцій, що міститься в яєчній шкаралупі, дуже здорово зміцнює коріння рослин і квітів. Крім того, яйця виділяють мінеральні солі, які дуже гарні для грунту.
Можна також протирати водою, в якій варилися яйця, листя рослин. Робити це рекомендується не частіше ніж один раз на місяць, і за умови, що вода не стояла у вас більше доби, інакше вона втратить свої корисні властивості.
Даний "інгредієнт" широко використовується в різних сферах життєдіяльності людини. Продукт ефективно проявив себе в садівництві, в фермерстві та навіть в пранні.
Її можна додавати в грунт, де ростуть помідори, баклажани і перець. Кальцій, що міститься в яєчній шкаралупі, буде захищати рослини від млявості і равликів, які часто пожирають коріння і стовбур рослини, вбиваючи їх.
При появі ламкості, випадання, тонкощі і хворобливого вигляду волосся рекомендується приймати по 1/3 ч.л. порошку з яєчних шкарлупок з двома капсулами риб'ячого жиру.
Якщо ви хочете приготувати смачний, але корисний сніданок, вам варто звернути увагу на сирники. Ідеальний смак приготовленого сиру мало кого залишить байдужим, передають Патріоти України. Найчастіше основна складність полягає в тому, щоб приготувати пи...
Вчені з Університету Редінга назвали сніданок, який покращує роботу мозку. Дослідження показало, що ранкова трапеза повинна містити 50 грамів волоських горіхів, передають Патріоти України. Експерти запевняють, що споживання волоських горіхів, змішаних ...