Знаючі господині сиплять сіль в унітаз та раковину - навіщо вони так роблять

Сіль - унікальний продукт, який є у кожного вдома. Її використовують не тільки в кулінарії, але й в побуті, при чому роблять це досить успішно. Оскільки сіль володіє прекрасними очисними властивостями, господині використовують її при прибиранні приміщень, передають Патріоти України.

Навіщо сіль в раковині?

Сіль допомагає очистити засмічення в трубах. Достатньо лише періодично засипати її в сливи раковин у ванній і кухні і заливати гарячою водою.

Прочищаємо каналізацію

Забився унітаз? Не проблема. На допомогу Вам прийде сіль: в слив засинаєте столову ложку солі, змішану зі столовою ложкою соди, додаєте дві ложки оцту і залишаєте на кілька годин. Після просто змиваєте - засмічення в каналізації буде переможений.

Як ще використовують сіль?

  • Для очищення вікон. Ваші вікна будуть блищати не гірше, ніж від купленого миючого засобу для миття скла, якщо помити їх сольовим розчином. Для його приготування знадобиться розбавити дві столові ложки солі в трьох літрах води.
  • Для позбавлення від плям. Сіль відома своєю властивістю "антижир" - нею присипають плями, якщо щось капнуло на одяг під час їжі або пиття. Додавши трохи солі до прального порошку, ви зможете поліпшити його якість, адже отримаєте ефективний засіб для боротьби з плямами.
  • Від зубного болю. Сольовий розчин використовують для боротьби із зубним болем. Готується він досить просто-чайну ложку солі потрібно розчинити в склянці теплої води. Розчином полоскати зуби і навіть чистять їх. Сіль допомагає позбутися від запалення, сприяє загоєнню пошкоджень і виступає в ролі знеболюючого препарату.

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...