
Усім нам інколи хочеться приготувати незвичну страву, рецепт якої піддивилися в соцмережах. Але часто натрапляємо на одну проблему. У рецептах завжди вказана точна кількість тих чи інших інгредієнтів. Ваги або мірний посуд є не у всіх, а страву зіпсувати не хочеться.
У такому випадку можна скористатися старим надійним способом – міряти ложками та склянкою. Скільки грамів різних продуктів туди помістить
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Попри популярність дієт, що базуються на продуктах з маркуванням "0% жиру", сучасні дослідження в галузі нутриціології та дерматології дедалі частіше вказують на зворотний ефект. Відмова від корисних жирів на користь знежирених аналогів не лише не допо...