Зніміть і не ганьбіться: Які зимові шапки потрібно терміново викинути із гардеробу (фото)

Негода за вікном диктує свої правила моди, змушуючи жінок одягати теплі головні убори. Благо, сьогодні існує велике різноманіття трендових шапок, які цікаво доповнюють навіть звичайні зимові образи. Проте стилісти зазначають, що багато українок носять давно неактуальні моделі. Іміджмейкерка Тетяна Базлова на особистій сторінці в Instagram розповіла, які шапки давно треба викинути з гардеробу сучасної модниці. Також експертка показала, які тенденції у виборі головних уборів переважають у сезоні зима 2021/2022, передають Патріоти України.

За словами стилістки, варто відмовитися від великого декору на шапках. Намиста, стрази, написи, перли і різного роду сіточки на трикотажних виробах виглядають дешево й неактуально.

Віддайте перевагу "спокійним" моделямНе потрібно купувати шапку з "бабусиної скрині". Зазвичай це в'язані речі із рельєфною фактурою.

Речі зі "скрині бабусі" – неактуальноЗабудьте про убори з натурального хутра. Можливо, колись шапка з лисиці чи норки і була ознакою достатку та розкоші, але зараз це демонструє лише відсутність смаку. Тим більше в ХХІ столітті, коли всі намагаються показати і довести свою екосвідомість, "убита тварина" на голові виглядатиме недоречно.

"Вся історія з вушками, вусами, котами та іншими фантазіями на тему – це теж не актуально", – додала Тетяна.

Шапки у вигляді котиків-собачок – неактуальноПомпон антитрендом не є, але він має бути "правильним"

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...