Зникнуть навіть найстаріші плями! Просто нанесіть на диван суміш із двох продуктів

На м’які меблі щодня осідає велика кількість пилу. До того ж на оббивці часто виникають плями від їжі, напоїв, косметики. Через ці фактори меблям просто необхідне регулярне очищення від бруду та неприємних запахів, передають Патріоти України.

Є безліч способів почистити м’які меблі. Хтось вибирає покупний засіб, хтось використовує рідину для миття посуду, а хтось навіть оцет. Але найкраще приготувати суміш, яка не зашкодить оббивці та водночас ефективно видалить бруд.

Чим почистити диван та крісла

Приготуйте домашній засіб для м’яких меблів, використовуючи харчову соду, воду і лимон.

  1. Розчиніть три чайні ложки харчової соди в одному літрі води
  2. Влийте в розчин сік одного лимона.
  3. Готову рідину перелийте в ємність із пульверизатором.

Перш ніж чистити диван домашнім засобом із харчової соди та лимона, поверхню слід ретельно пропилососити.

Наступний крок – обприскати оббивку дивану приготованою сумішшю, а потім очистити поверхню. Для цього слід використовувати м’яку щітку чи губку.

Після того як вимиєте диван круговими рухами, слід протерти його тканиною, змоченою водою. Потім залишити меблі сохнути.

Харчову соду можна використовувати для видалення неприємних запахів з дивана. Просто насипте порошок на поверхню і залиште на пів години. Після цього диван необхідно пропилососити. Неприємний запах зникне, а диван стане свіжим і чистим.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...