Вранці кожна людина прокидається завдяки тому, що в організмі підвищується кортизол, який своєю чергою підвищує рівень цукру. Правильний сніданок має складатися зі збалансованого набору продуктів, які не піднімуть цукор ще вище, передають Патріоти України з посиланням на Instagram нутриціолога Віри Курин.
Корисні каші на сніданок
Експерт розповіла, що вибирати потрібно крупи із низьким глікемічним індексом.
Глікемічний індекс - показник, яким оцінюється швидкість потрапляння глюкози в кров.
Чим вище цей показник, тим швидше глюкоза потрапляє у кров і тим різкішим буде стрибок її рівня.
За словами нутриціолога, найкраще для сніданку підходить:
Які крупи не промивати перед варінням
Існує перелік круп, які не потрібно промивати перед приготуванням. До них входять:
Однак, якщо ви вирішили приготувати пшоно, рис, перловку, гречку, сочевицю, горох або нут, їх потрібно обов'язково промити водою перед тим, як засипати до каструлі.
Чи може запах, який тебе найбільше приваблює, розповісти про твою внутрішню сутність? Виявляється, так! Кожна нота — від свіжих цитрусів до солодкої ванілі — несе в собі не тільки аромат, а й емоції, мрії та приховані риси нашої особистості. Вибери оди...
Проекційні тести особистості засновані на інтерпретації відповідей на нечіткі або багатозначні ситуації. Те, на що ми звертаємо увагу в перший момент, часто виявляє риси нашої особистості, про які ми навіть не здогадуємося, передають Патріоти України. ...