Вранці кожна людина прокидається завдяки тому, що в організмі підвищується кортизол, який своєю чергою підвищує рівень цукру. Правильний сніданок має складатися зі збалансованого набору продуктів, які не піднімуть цукор ще вище, передають Патріоти України з посиланням на Instagram нутриціолога Віри Курин.
Корисні каші на сніданок
Експерт розповіла, що вибирати потрібно крупи із низьким глікемічним індексом.
Глікемічний індекс - показник, яким оцінюється швидкість потрапляння глюкози в кров.
Чим вище цей показник, тим швидше глюкоза потрапляє у кров і тим різкішим буде стрибок її рівня.
За словами нутриціолога, найкраще для сніданку підходить:
Які крупи не промивати перед варінням
Існує перелік круп, які не потрібно промивати перед приготуванням. До них входять:
Однак, якщо ви вирішили приготувати пшоно, рис, перловку, гречку, сочевицю, горох або нут, їх потрібно обов'язково промити водою перед тим, як засипати до каструлі.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...