Вранці кожна людина прокидається завдяки тому, що в організмі підвищується кортизол, який своєю чергою підвищує рівень цукру. Правильний сніданок має складатися зі збалансованого набору продуктів, які не піднімуть цукор ще вище, передають Патріоти України з посиланням на Instagram нутриціолога Віри Курин.
Корисні каші на сніданок
Експерт розповіла, що вибирати потрібно крупи із низьким глікемічним індексом.
Глікемічний індекс - показник, яким оцінюється швидкість потрапляння глюкози в кров.
Чим вище цей показник, тим швидше глюкоза потрапляє у кров і тим різкішим буде стрибок її рівня.
За словами нутриціолога, найкраще для сніданку підходить:
Які крупи не промивати перед варінням
Існує перелік круп, які не потрібно промивати перед приготуванням. До них входять:
Однак, якщо ви вирішили приготувати пшоно, рис, перловку, гречку, сочевицю, горох або нут, їх потрібно обов'язково промити водою перед тим, як засипати до каструлі.
Пончики бувають не лише солодкі, а й із сочевиці та навіть із курячої печінки. Печінкові пончики - це так смачно! А готувати їх дуже просто та легко. Напевно, такої смакоти ви ніколи не куштували. І це тим більше привід їх приготувати, передають Патріо...
Кисла капуста - класика українського осіннього столу: проста, корисна, вітамінна та головне, приготувати її може кожен, навіть без кулінарних дипломів. На сторінці fermerka.ua поділилися перевіреним способом, який передається, здається, від покоління д...