Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України.
Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі збереження продуктів у холодильнику. Дотримуючись цих золотих правил, ви будете відвідувати продуктові магазини набагато рідше, адже фрукти та овочі зберігатимуться тижнями.
Після повернення з магазину Кросс витрачає близько 30 хвилин на миття всіх фруктів, овочів та зелені. Спочатку вона промиває їх під холодною водою протягом двох хвилин, змиваючи всі залишки бруду. Далі продукти слід замочити у розчині оцту та води і залишити нам протягом 15-20 хвилин, щоб вбити спори плісняви. Єдине, що залишається зробити – це витерти насухо та покласти до холодильника.
З авокадо, лимонів, та інших овочів, обов’язково слід знімати наклейки. А перець, листя салату, огірки та картоплю промивати окремо від решти продуктів. Листя салату після промивання необхідно просушити у спеціальному приладі.
Коли цей процес завершено, залишаємо продукти на столі протягом 2-3 годин, щоб вони остаточно висохли. Найкраще викласти їх на кухонні рушники. Після цього, складаємо всі продукти у холодильник.
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...