"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України.

Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі збереження продуктів у холодильнику. Дотримуючись цих золотих правил, ви будете відвідувати продуктові магазини набагато рідше, адже фрукти та овочі зберігатимуться тижнями.

Після повернення з магазину Кросс витрачає близько 30 хвилин на миття всіх фруктів, овочів та зелені. Спочатку вона промиває їх під холодною водою протягом двох хвилин, змиваючи всі залишки бруду. Далі продукти слід замочити у розчині оцту та води і залишити нам протягом 15-20 хвилин, щоб вбити спори плісняви. Єдине, що залишається зробити – це витерти насухо та покласти до холодильника.

З авокадо, лимонів, та інших овочів, обов’язково слід знімати наклейки. А перець, листя салату, огірки та картоплю промивати окремо від решти продуктів. Листя салату після промивання необхідно просушити у спеціальному приладі.

Коли цей процес завершено, залишаємо продукти на столі протягом 2-3 годин, щоб вони остаточно висохли. Найкраще викласти їх на кухонні рушники. Після цього, складаємо всі продукти у холодильник.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...