Втомилися викидати дорогий сир, який за кілька днів або вкривається пліснявою, або перетворюється в сухий камінь? Експерти зі збереження продуктів розкрили просту хитрість, що рятує сир від псування до цілих 30 днів - і вам не знадобляться витратні спеціальні контейнери, передають Патріоти України.
«Головна мета — дати сиру дихати, але не висохнути», — кажуть фахівці.
Забудьте про втрати грошей і псування улюбленого продукту! Спробуйте цей бюджетний трюк вже сьогодні — і ваш сир надовго збереже смак, аромат і текстуру.
Целіакія - це аутоімунне захворювання, яке виникає внаслідок непереносимості глютену – білка, що міститься в пшениці, житі та ячмені. Хоча ця хвороба найчастіше асоціюється з проблемами травлення, її прояви можуть виходити далеко за межі шлунково-кишко...
Запах вашого тіла може змінюватися залежно від того, що ви їсте, і це - не міф. Деякі продукти впливають на запах шкіри та дихання так сильно, що навіть при дотриманні гігієни ви можете відчувати дискомфорт. Про це розповіла дієтологиня з Нью-Джерсі Ер...