Втомилися викидати дорогий сир, який за кілька днів або вкривається пліснявою, або перетворюється в сухий камінь? Експерти зі збереження продуктів розкрили просту хитрість, що рятує сир від псування до цілих 30 днів - і вам не знадобляться витратні спеціальні контейнери, передають Патріоти України.
«Головна мета — дати сиру дихати, але не висохнути», — кажуть фахівці.
Забудьте про втрати грошей і псування улюбленого продукту! Спробуйте цей бюджетний трюк вже сьогодні — і ваш сир надовго збереже смак, аромат і текстуру.
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...