Зробіть ваші віконні рами білими без зусиль! Треба лише приготувати простий розчин

Під сонячним промінням або навіть через часто чистки пластикові віконні рами можуть пожовтіти, і ви нічого не зможете з цим поробити. Крім того, як приготувати простий засіб, який допоможе повернути рамам колишню білизну, передають Патріоти України.

Не потрібно поспішати до полиць із товарами для дому, адже все, що потрібно для прибирання, є на вашій кухні, пише портал santeplus. Разом — запасайтеся яблучним оцтом, кристалічною содою, і звичайним мийним засобом, який ви використовуєте для посуду.

Як відбілити вікна до блиску

Розчиніть 4 столові ложки кристалів соди у невеликій кількості води. Додайте 4 столові ложки яблучного оцту та 4 – рідини для миття посуду. Все ретельно перемішайте. Розчин готовий.

Нанесіть суміш на віконні одвірки і залиште мінімум на 6 годин. Потім протріть тканиною, щоб зібрати пил та інший бруд. Промийте великою кількістю води та висушіть чистою тканиною, і все готове.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...