Зроблять значно молодшою! Три стильні зачіски на світле волосся, які популярні восени 2021

Колір волосся відіграє важливу роль в образі жінки. Багато представниць прекрасної статі протягом життя встигають побути і брюнетками, і блондинками. Як правило, разом із кольором волосся змінюється і стрижка. Стилісти підтвердять, що стрижка підбирається за багатьма критеріями – кольором очей, шкіри, форми обличчя тощо. Представляємо до вашої уваги три стрижки, які восени 2021 року ідеально підійдуть світловолосим дівчатам зі світлими очима, передають Патріоти України.

Асиметричний попелястий боб

Стрижка короткий або середній боб з асиметрією пасує світловолосим жінкам. Для такої стрижки добре підійде попелястий блонд або перламутровий блонд. Більш темне волосся біля коріння і сильніше освітлене на кінчиках можуть обрати дівчата, у яких натуральний колір волосся - чорний або коричневий. Чубчик у цій стрижці може бути як прямий, так і косий.

Коротка піксі блонд

Власниці коротких стрижок часто обирають блонд. Стилісти рекомендують круглолицим красуням стрижку піксі, яка восени 2021 року залишається в тренді. Ця зачіска робить овал обличчя візуально правильнішим. Коріння волосся можна залишити темнішим, бо не виключено, що навесні ви захочете перефарбувати волосся.

Каскадна стрижка брудний блонд

Брудний блонд – це відтінок волосся, який зовні виглядає як "сірий". Насправді при такому фарбуванні світлі пасма поєднуються зі світло-русявими. Багатошаровість стрижки вигідно доповнюється хаотичним переходом кольору. Під каскад можна зробити фарбування омбре або дрібне мелірування. Обидві ці техніки зроблять необхідний акцент на переході довжини.


Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...

Психологічний тест! Що тривожить вас прямо зараз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:12

Наша підсвідомість звикла ховати нашу тривогу в дальню шухляду, щоб ми не відчували стрес і спокійно жили далі. Однак часом такі хованки тільки псують життя, тому що виявити, яка проблема вас турбує, практично неможливо, передають Патріоти України. Якщ...