Що може бути більш домашнім та затишним, ніж баночка варення? Саме воно асоціюється з будинком, бабусею та теплом. Особливо взимку приємно дістати баночку і поринути в атмосферу літа, передають Патріоти України.
Але для такого зимового затишку потрібно трохи попотіти влітку, щоби приготувати смачний десерт. Звичайно, у кожного кулінара свої секрети, як приготувати солодке та ніжне варення. Але є одна хитрість від досвідчених господарів, яка допоможе усунути кислятину з варення. Про цю хитрість разом із Prostoway і розповімо.
Іноді як основа для варення використовуються занадто кислі ягоди або фрукти. Звичайно, розв'язати цю проблему можна великою кількістю цукру в десерті, але це не найкорисніший варіант.
Надмірну "кислинку" досвідчені кулінари усувають за допомогою соди! Просто покладіть 1/4 чайної ложки на кожний кілограм ягід чи фруктів – і проблема вирішена!
До речі, це не єдина причина додавати соду у варення. Річ у тому, що сода допомагає розварити досить тверді кірки апельсинів та лимонів.
Саме тому сода вважається незамінним продуктом при приготуванні варення з цитрусових. Варто лише додати невелику її кількість у варення, як шкірка фруктів розвариться дуже швидко, перетвориться на "кашку", яка при застиганні нагадуватиме мармелад.
Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...
Кажуть, що перший вибір - найправдивіший, особливо якщо йдеться про інтуїтивні тести. Уважно подивіться на зображення з чотирма песиками і оберіть одного, який вам найбільше до душі. Цей вибір відкриє глибокі риси вашого характеру та розповість, як ви ...