Зверніть увагу! Користувачів Google Chrome закликали терміново оновити браузер через серйозну помилку

Компанія Google випустила екстрені оновлення для різних версій Chrome. Вся річ у тім, що в браузері знайшли критичну вразливість - і відомо, що її вже використовують зловмисники, передають Патріоти України.

Як говоритися у блозі Google, свіже оновлення містить відразу сім виправлень безпеки, найбільш важливим з них є CVE-2023-6345. Воно пов'язане з проблемою цілочисельного переповнення в графічній бібліотеці Skia 2D, яка використовується в Chrome і інших сервісах Google.

Спеціалісти попередили, що ця вразливість дозволяє зловмисникам виконувати довільний код на комп'ютері, коли користувач відкриває спеціальну сторінку в Chrome. Зазвичай такі проблеми безпеки дозволяють хакерам отримати повний контроль над системою, викрасти або видалити дані, встановити шкідливе ПО тощо.

У зв'язку з цим розробники Google рекомендують якомога швидше оновити браузер. Оновлення Chrome 119.0.6045.199 вже доступне для Windows, macOS та Linux. Перевірити його наявність можна через меню в розділі "Довідка" → "Про браузер Chrome".

Користувачам Edge, Brave й інших веб-браузерів, що працюють на движку Chromium, теж радяться перевірити оновлення браузера.


"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...