Деякі господині вважають майонез шкідливим, проте багато хто додає його у випічку або використовує під час приготування салатів. Безумовно, найкраще вживати домашній майонез, передають Патріоти України.
Однак, якщо немає можливості приготувати його, необхідно звертати увагу на склад і консистенцію в магазині. Як правильно вибрати майонез, інформують "Бєлновини".
Насамперед необхідно запам’ятати інгредієнти, з яких складається класичний соус. Це — олія, гірчичний порошок, яєчний порошок, оцет і лимонна кислота. На їх наявність варто звертати увагу в магазині.
Головними складовими при цьому має бути рослинна олія, вода та жовток. Варто зазначити, що кількість яйцепродуктів має бути не менше ніж 1%, а сам майонез повинен мати жирність не менше ніж 50%, інакше це вже буде майонезним соусом.
Варто звернути увагу на консистенцію та колір – майонез має бути однорідним, густим, як сметана та без крупинок. При цьому колір не повинен бути надто жовтим – це говорить про наявність барвників. Також, в соусі не повинно бути бульбашок.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...