
Деякі господині вважають майонез шкідливим, проте багато хто додає його у випічку або використовує під час приготування салатів. Безумовно, найкраще вживати домашній майонез, передають Патріоти України.
Однак, якщо немає можливості приготувати його, необхідно звертати увагу на склад і консистенцію в магазині. Як правильно вибрати майонез, інформують "Бєлновини".
Насамперед необхідно запам’ятати інгредієнти, з яких складається класичний соус. Це — олія, гірчичний порошок, яєчний порошок, оцет і лимонна кислота. На їх наявність варто звертати увагу в магазині.
Головними складовими при цьому має бути рослинна олія, вода та жовток. Варто зазначити, що кількість яйцепродуктів має бути не менше ніж 1%, а сам майонез повинен мати жирність не менше ніж 50%, інакше це вже буде майонезним соусом.
Варто звернути увагу на консистенцію та колір – майонез має бути однорідним, густим, як сметана та без крупинок. При цьому колір не повинен бути надто жовтим – це говорить про наявність барвників. Також, в соусі не повинно бути бульбашок.
Особистісні тести на основі оптичних ілюзій не лише розважають, а й допомагають краще пізнати себе. За допомогою таких зображень можна дізнатися, як саме працює наша свідомість і що приховується у підсвідомих реакціях. Те, що ми бачимо першим, залежить...
Наша психіка - це величезний резервуар, де протягом усього життя накопичуються досвід, спогади, емоції та переживання. Часто ми недооцінюємо обсяг цього внутрішнього світу й не підозрюємо, який саме відбиток залишають на нашій особистості навіть, здава...