Зверніть увагу саме на ці написи на банці: Як вибрати смачну й ніжну консервовану кукурудзу

Солодка і соковита консервована кукурудза багато в чому вирішує смак страви, в яку її додають. Але буває, що цим інгредієнтом можна все тільки зіпсувати. Як вибрати якісну кукурудзу в супермаркеті, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Стандарт стандарту різниця

Головне, на що слід звернути увагу, вивчаючи написи на банку - за якими стандартами виготовлена кукурудза: по ГОСТу або ТУ. Якщо перше - це державний загальноприйнятий стандарт, то друге - "технічні умови", які встановлює сам виробник.

Вибирати варто тільки перший варіант тому, що кукурудза, виготовлена за ГОСТом, так званої молочної зрілості. Така кукурудза буде майже напевно соковита і ніжна, адже при її приготуванні були дотримані пропорції солі і цукру.

А відкривши банку з кукурудзою, яку виготовили по ТУ, ви можете побачити, що там дуже багато рідини, зерна можуть бути різного розміру, нерівномірного сіруватого кольору.

Дата виготовлення має значення

Пізньої осені або взимку консервують сушені зерна, а не молоді. Така кукурудза суха, з товстою шкіркою.

Краще за якістю і смаком та кукурудза, яка була зібрана і законсервована влітку. І, звичайно ж, не здумайте купувати банки зі здутими кришками.

Точність здивує! Цей психологічний тест за картинкою розкриє ваші бажання

четвер, 25 квітень 2024, 14:13

Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...