Зверніть увагу! Весільна фотографка назвала три ознаки того, що шлюб приречений на розлучення

Під час святкування весілля деяка поведінка може свідчити про те, що шлюб не буде вдалим, вважає фотографка Шайла Херрінгтон. На думку американки, такими ознаками є надмірна кількість фотографій або проведеного часу одного з подружжя без другої половинки, а також несхвалення вибору друзями, передають Патріоти України.

Своїм досвідом весільна фотографка зі США поділилася в особистому акаунті shaylamherrington у соціальній мережі TikTok. Жінка сказала, що їй уже під час одруження найчастіше вдається визначити, чи молодята будуть разом довгий час.

Експертка виділила три головні "тривожні дзвіночки". Перший – коли один із пари робить більше трьох фото з родичами без свого партнера.

"У вас можуть бути фотографії тільки з батьками, без чоловіка. Але їх має бути не більше трьох", – вважає Херрінгтон.

Друга ознака швидкого розлучення – поведінка друзів. Якщо гості нареченої чи нареченого "уникають розмов про обранця", то, на думку фотографки, вони не схвалюють вибір. Найімовірніше, це небезпідставно, що загрожує розривом стосунків.

Третє, на що потрібно звернути увагу, – те, з ким проводить найбільше часу наречений чи наречена на весіллі. Якщо це не законний обранець чи обраниця, слід насторожитися.


А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...