Зимові правила: Експерти нагадують, що категорично не можна робити під час розігріву авто

З настанням холодів питання швидкого видалення льоду зі скла автомобіля та ефективного обігріву машини стають ключовим для кожного водія.

Холодні ранки можуть призводити до неприємних сюрпризів у вигляді обмерзлих вікон та холодного салону. Однак автомобільні експерти попереджають, що є методи, які ніколи не варто робити із розігрівом автомобіля, незалежно від того, наскільки поспішаєте. Про це пише Mirror.

У коментарі виданню вони поділилися, що водії дуже часто цікавляться методом, як розігріти лобове скло за допомогою гарячої води, але досвідчені автомобілісти попереджають, що такий спосіб дуже небезпечний, адже якщо на склі є невеликі сколи або тріщини, то авто може залишитися без нього взагалі. .

Фахівці також попередили, що не варто забувати про розморожування задніх та бічних дзеркал, а не зосереджуватись "виключно на лобовому склі".

Якщо двері автомобіля замерзли, то не варто тягнути за ручку, оскільки можна лише пошкодити внутрішні деталі дверей. Натомість фахівці рекомендують розпорошити між дверима та панелями тонкий шар за допомогою спеціального спрею від льоду. Потрібно почекати трохи, а потім спробувати відчинити двері знову.

Щоб уникнути цієї проблеми в майбутньому, експерти рекомендують нанести тонкий шар вазеліну на ущільнювачі дверей автомобіля, оскільки це запобігає утворенню льоду.

Експерти також радять не використовувати двірники, щоб спробувати очистити лобове скло, оскільки це може зробити їх менш ефективними під час сильного дощу чи снігу. Варто використовувати двірники лише після того, як ви очистили кригу.

Також спеціаліти наголосили, що додавання антифризу в бачок омивача лобового скла може не вирішити ваші проблеми. Оскільки це корозійний розчин і може роз'їсти металеві компоненти бачка омивача вітрового скла, включаючи насос і ущільнення.


А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...