Зимовий лайфхак для авто закінчиться трагедією - ось як ніколи не потрібно робити

Водії, які залишають своє авто надворі взимку, часто стикаються з поширеною проблемою, коли скло замерзає. У такому випадку потрібно діяти обережно, щоб не зіпсувати покриття та вберегти машину від подряпин, передають Патріоти України.

Більшість використовують популярні методи з інтернету, які дозволяють швидко розморозити скло, але при цьому ніхто не задумується про наслідки. OBOZ.UA знайшов лайфхак, якого варто уникати.

Мабуть, багато водіїв, щоб зекономити час, поливали лобове скло гарячою водою. Але різкі зміни температури є однієї з найпоширеніших причин того, що на склі з'являються тріщини.

Хоча це один з найшвидших способів розморозити авто, але він небезпечний та ризикований. Заміна скла може коштувати дуже дорого.

Краще заздалегідь сплануйте свій день та прокиньтесь раніше, щоб спеціальним скребком для льоду очистити скло. Так ви точно не пошкодите автомобіль.

Також блогерка під ніком @emmajameswellness опублікувала цікаве відео у соціальній мережі TikTok, де поділилась корисним лайфхаком, який допоможе безпечно розморозити авто.

За її словами, такий метод миттєво очистить необхідні ділянки на машині від снігу та намерзання. Для цього вам знадобиться пакет з теплою водою.

Просто прикладіть пакет до необхідної ділянки та протріть ним кілька разів і ви одразу побачите, що лід починає танути.

В такому випадку не буде різкої зміни температури і ви зможете без ризиків очистити машину.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...