1:0 на користь HIMARS: З’явилося нове відео наслідків ударів ЗСУ по мосту біля Каховської ГЕС

У середу, 10 серпня, Збройні сили України завдали удару по мосту в районі Каховської гідроелектростанції. У мережі з'явилися нові кадри з переправи, де видно масштаби руйнувань, передають Патріоти України.

На відео можна побачити, що внаслідок прицільних ударів по мосту значних пошкоджень зазнало залізничне полотно. Крім того, було знищено військову техніку окупантів.Зокрема, було спалено станцію супутникового зв'язку Р-439-МД2 та базу КамАЗ.

Дорожнє полотно також було пошкоджене, у ньому видно наскрізні отвори. Окупанти пропускають по мосту автомобілі й навіть вантажівки, проте поки невідомо, чи зможе ним пересуватися важка військова техніка "другої армії світу".

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...